Online τεστ ακοής

Πόσο καλή είναι η ακοή σας; Πιστεύετε ότι μπορεί να υποφέρετε από απώλεια ακοής;

Κάντε ένα δωρεάν διαδικτυακό τεστ ακοής εδώ. Το τεστ είναι ανώνυμο και δεν απαιτεί email.

Με αυτό το διαδικτυακό τεστ ακοής, μπορείτε να μάθετε εάν έχετε προβλήματα με την ακοή σας και να κάνετε τον έλεγχο μονοί σας .

Αυτή η σύντομη δοκιμή αξιολογεί πόσο καλά ακούτε. Με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεων, μπορείτε να αξιολογήσετε εάν έχετε απώλεια ακοής και αν πρέπει να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία.

Το διαδικτυακό τεστ ακοής είναι γρήγορο και απλό και είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που σας δίνει μια γρήγορη ένδειξη για το εάν χρειάζεστε ένα πλήρες ακοολογικό έλεγχο

Θα μάθετε:

Σχετικά με τις ακουστικές σας ικανότητες

Εάν χρειάζεται να προβείτε σε περαιτέρω ενέργειες

 Θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν μπορεί να έχετε προβλήματα με την ακοή σας και εάν μπορείτε να επωφεληθείτε από τη χρήση ακουστικών οργάνων όπως ακουστικά βαρηκοΐας ή εμφυτεύματα ακοής.

Βεβαιωθείτε ότι τα ακουστικά σας είναι ερμητικά κλειστά γύρω από τα αυτιά σας.

Λάβετε υπόψη ότι το τεστ δεν είναι ένα επαγγελματικά ακριβές τεστ ακοής που μπορεί να ελέγξει την ακοή σας και να καθορίσει εάν χρειάζεστε ακουστικά βαρηκοΐας.

Κανένα διαδικτυακό τεστ ακοής δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αξιολόγηση ακοής από επαγγελματία ακοής. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε πάντα να κλείσετε ένα ραντεβού με έναν επαγγελματία ακοής εάν η εξέταση υποδεικνύει ότι μπορεί να έχετε απώλεια ακοής.