Το κέντρο Αποκατάστασης Ακοής της ΤοπΦων ακολουθεί υψηλά πρότυπα στην εφαρμογή ψηφιακών ακουστικών βοηθημάτων. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός υψηλής ποιότητας και ο επαγγελματισμός που διακατέχει το προσωπικό της εταιρείας, αναδεικνύουν την ΤοπΦων σε πρότυπο κέντρο εφαρμογών στο χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας.

Η επιλογή ενός επαγγελματία ακοής είναι μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να πάρει ένα άτομο με προβλήματα ακοής. Η τοποθέτηση και η εφαρμογή ενός ακουστικού βοηθήματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κρίση και την ικανότητα του ειδικού ακοοπροθετιστή που το επιλέγει. Στη ΤοπΦων, επιλέγουμε το ακουστικό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Οι ειδικοί ακοοπροθετιστές μας, μέσω των τακτικών εκπαιδεύσεων είναι σε θέση να σας παρέχουν την κατάλληλη ακουστική φροντίδα μέσω συμβουλευτικών συνεδριών με σκοπό την αποκατάσταση της απώλειας ακοής.

Συνεργάτες μας, δύο από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη. Η ελβετική εταιρεία Bernafon και η γερμανική εταιρεία Hansaton, προσφέρουν τις πιο προηγμένες λύσεις ακοής που είναι διαθέσιμες. Μείνετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι όταν έχετε επιλέξει κάποια από τις επωνυμίες μας, έχετε επιλέξει τα υψηλότερα πρότυπα για απόδοση, άνεση και εξατομικευμένη φροντίδα.

Στόχος μας

Να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ακουστική φροντίδα.

Φιλοσοφία μας

Στη ΤοπΦων μέσω του εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού, υποστηρίζουμε την αναγκαιότητα της φροντίδας της ακοής και τη χρήση προϊόντων και υπηρεσιών που προάγουν την βέλτιστη ακοή.

Οραμά μας

Να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ακοής μέσω της καινοτομίας των προϊόντων μας και του πάθους των ανθρώπων μας.